Gite House Belle Vue

DETAILS
Max occupation:
6
people
Surface :
125
m2
Number of rooms:
7
Number of bedrooms:
3
facilities
Breedbeeld television
Refrigerator
Coffee machine
Cooker
Microwave
Owen
Toegang tot zwembad
Dishwasher
Freezer
Washer
Kettle
DESCRIPTION

Dit zeer ruime en luxe vakantiehuis biedt een prachtig uitzicht op de waterpartij van het domein (spectacular inclusief waterval) en op de eeuwenoude smederij van Les Eyzies. Het huis bestaat uit 2 verdiepingen met op de begane grond een comfortabele woonkamer met daaraan grenzend een eetkamer voor 6 personen en een ruime goed uitgeruste keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een heerlijk terras en de tuin. De bijkeuken, grenzend aan de keuken, bevat een wasmachine en koel-vries combinatie. Daarnaast is er een toilet.

1st floor op bevinden zich 3 ruime slaapkamers met elk hun eigen badkamer, voldoende kastruimte, various zitjes en een LED televisie. Een van de slaapkamers beschikt over een bad. Elke kamer is sfeervol ingericht en beschikt over haar eigen stijl. De ruime 2 persoons box spring bedden maken het een zeer comfortabel geheel.

No items found.
More information?
Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie over eleven gîtes of eleven vakantiehuizen in Dordogne? Neem dan contact met ons op - wij helpen u graag!
contact us